Retour&Ruilen

U heeft na ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Hoe werkt het?

RETOUR:
U heeft na ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Neem hiervan eerst contact met ons op via info@mistlampen.nl om u aanvraag in behandeling te nemen. Vervolgens kunt u het retour sturen naar ons. Wij vragen u om de producten in origineel doos, goed en stevig in te pakken om schade tijdens transport te voorkomen.

GRATIS OMRUILEN:

Wij verzoeken u om na ontvangst van uw product, zo snel mogelijk te controleren of het product de juiste toepasbaarheid heeft. Blijkt het artikel toch niet de juiste of niet te passen op uw auto? Dan kunt u bij ons het gratis omruilen.
Neem hiervan eerst contact met ons op via info@mistlampen.nl om u aanvraag in behandeling te nemen. Vervolgens kunt u het retour sturen naar ons. Wij vragen u om de producten in origineel doos, goed en stevig in te pakken om schade tijdens transport te voorkomen.

Na ontvangst en controle van de producten sturen wij u GRATIS, zonder extra verzendkosten de correct onderdeel op.
Het kan voorkomen dat er na het ruilen nog een geldbedrag open staat. Krijgt u een verschil terug? Dan zorgen wij dat u dit binnen maximaal 14 dagen aan u wordt gecrediteerd.

Kapot onderdeel ontvangen? Minder dan 1% van de producten die wij verzenden komt met schade aan. Dit komt omdat wij de artikelen, voordat wij verzenden controleren op eventueel schade. Tevens worden de onderdelen ingepakt met diverse opvulmateriaal, gebruik gemaakt van onze omsnoermachine en beplakt met breekbaar stickers. Is het onderdeel toch met schade ontvangen, dan is dit hoogtswaarschijnlijk tijdens transport ontstaan.

Wij vragen u dan ook om uw bestelling bij ontvangst direct te openen en te controleren op schade, ook als u van plan bent om op een later moment de onderdelen te monteren. Wat dient u te doen?

  • Maak direct een melding bij de koerier, indien duidelijk zichtbaar te zien is dat de doos ingedeukt en schade heeft.
  • Stuur ons een foto van het kapot onderdeel, inclusief het afgebroken stuk of glas en een foto van doos, o.v.v. u bestelnummer

Tijd is hierbij van belang. Wij zijn verplicht om bij onze transporteur elke vorm van schade binnen 48 uur te melden om recht te maken op vergoeding.

Een hoop werk zult u misschien denken, maar zo kunnen wij u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar leveren.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het fysiek in bezit krijgt. Om herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uitvoering van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Back to Top