Kwaliteit

Wij leveren onderdelen van zowel Independant After Market leveranciers (IAM) voor een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding als onderdelen van Original Equipment Supply leveranciers (OES) voor de allerbeste kwaliteit. In beide gevallen voldoen de  kwaliteit en pasvorm aan de allerhoogste eisen en zijn alle lampen voorzien van een CE keurmerk en nieuw in doos. Hieronder een greep van onze leveranciers:

OES leveranciers:

HELLA

www.hella.com

Valeo

www.valeo.com

Magneti Marelli

www.magnetimarelli.com

AL Automotive Lighting

www.al-lighting.com

IAM leveranciers:

DEPO

www.depo.com.tw

TYC

www.tyceurope.com

Belangrijke boodschap IAM

De merken ALFA ROMEO, AUDI, AUTOBIANCHI, AUSTIN, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DAEWOO, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, IVECO, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MCC, MERCEDES, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RANGE ROVER, RENAULT, ROVER, SAAB, SCANIA, SEAT, SKODA, SSANG YOUNG, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO en LEXUS die hier worden gebruikt, zijn het eigendom van de autofabrikanten. Hun nut dient alleen om het model van het voertuig te identificeren.

Onze producten zijn van gelijke kwaliteit in overeenstemming met Reg. CEE 461/2010 en passen perfect op de auto's waarnaar ze verwijzen.

Originele nummers worden alleen gebruikt voor identificatie.

Back to Top