Specialist in autoverlichting!

De verlichting van een moderne auto is al lang niet meer zo eenvoudig als een simpele H4 of H7 lamp. De huidige auto's hebben vele verschillende soorten en het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke koplamp het is. Een xenon lamp, welke type xenon, welke ballast? Of toch een halogeen koplamp met lens, met dagrijverlichting, met of zonder LED, wel of zonder bochtenverlichting, statisch of adaptief? Of is het een full Led koplamp, met matrix beam of met laser uitvoering. De lijst met opties gaat maar door en door en zo worden koplampen steeds complexer...
Wij kunnen u helpen! Op basis van de chassisnummer kunnen wij exact achterhalen welke koplamp geschikt is voor u auto. Zo heeft u in een keer de juiste koplamp, First time Right en kunt u snel weer verder!

Mistlampen, ook als er geen mist is!

DE website voor het kopen van mistlampen. Als specialist in mistlampen gaan wij verder dan alleen het aanbieden van een mistlamp. Zo leveren wij complete sets voor het achteraf inbouwen van mistlampen, ook als u auto af fabriek geen mistlampen heeft. 

Met een compleet set bedoelen wij ook compleet. Alle schroefjes, plugjes, schakelaars en kabels, alles wat nodig is voor een origineel inbouw.

Zien = Geloven. Kijk op onze facebook pagina waar tevreden klanten u zijn voorgegaan. www.facebook.com/mistlampen

Back to Top